Home / Portfolio / Reisjunk

Het startpunt van jouw avontuur begint op reisjunk.nl

Reisjunk.nl is de grootste reisblog van Nederland. Sinds 2014 vind je hier alles ter voorbereiden op jouw volgende reis. Samen zijn we aan de slag gegaan om het merk extra lading te geven door het ontwerpen van een website, webshop en reisgids vol beleving.

Opdrachtgever

Reisjunk

Werkzaamheden

Website, Webshop, A/B Testing,

In samenwerking met

Rots in Branding

Website

www.reisjunk.nl

Website ontwikkeling

Beleef je volgende reis vanaf je scherm

Reisjunk brengt je alvast in de stemming voor je volgende reis met ‘hand-picked’ tips voor bestemmingen over de hele wereld. Reisjunk schrijft artikelen vanuit eigen ervaring en die authenticiteit hebben we teruggebracht in het website ontwerp.

Op basis van het bestaande logo ontwierpen we samen met Rots in Branding een aanvullende stijl en kleurenpalet. Vrijheid, beleving en avontuur staan hierbij centraal, waarbij het prachtige beeldmateriaal optimaal tot z’n recht komt.

Gebruiksvriendelijke navigatie op de website

Een goede navigatie is topprioriteit voor zowel desktop als mobiel. Zo vind je bijvoorbeeld snel een bestemming via het overzichtelijke megamenu of kun je gebruik maken van een interactieve wereldkaart. Dankzij related posts helpen we je daarnaast om alle relevante artikelen snel te vinden voor eindeloos veel leesplezier en de beste tips. Deze related posts worden met een slim algoritme geselecteerd op relevantie.

Maximale performance en techniek voor vindbaarheid

Ook aan techniek is gedacht om de website soepel te laten draaien, zelfs bij veel actieve bezoekers. We maken gebruik van WordPress in combinatie met custom coded templates voor een zo clean mogelijke code en maximale functionaliteit. Blog pagina’s op Reisjunk.nl scoren 90+ in Google Page Speed. Ook voor gebruikers is de website razendsnel dankzij het gebruik van Object Caching.

Scroll naar boven