Home / Portfolio / by NOMADS

Maak onvergetelijke roadtrips in een camper

bynomads.nl is het grootste camperbouw platform van Nederland. Met de e-books en blogs van by NOMADS bouw je zelf een camper. Samen zijn we aan de slag gegaan met een update van het logo en website ontwikkeling.

Opdrachtgever

by NOMADS

Werkzaamheden

Website, Webshop,

In samenwerking met

Rots in Branding

Website

www.bynomads.nl

Website ontwikkeling

Op avontuur met een camper

Een eigen camper bouwen om onvergetelijke roadtrips te maken? Dat klinkt als een droom. Esther & Kay van by NOMADS deden het en delen nu hun kennis op bynomads.nl om anderen te helpen hun droom te verwezelijken. In de e-books en blogs van by NOMADS vind je de beste tips en tricks voor het bouwen van je eigen camper.

Samen zijn we aan de slag gegaan om de website naar een volgend niveau te tillen, zowel op het gebied van design als techniek.

Er is veel content op de website te vinden, van bouw handleidingen tot rondreizen. Met behulp van een megamenu zijn de verschillende thema’s op een heldere en sprekende manier weergegeven. In het blogoverzicht van ‘camper bouwen’ zijn de artikelen opgedeeld in fasen van het bouwproces. Ook kun je deze verder filteren op thematiek. Om de tijd op de website te verlengen worden related posts weergegeven onderaan de blog. Deze related posts worden met een slim algoritme geselecteerd op relevantie.

Maximale performance en techniek voor vindbaarheid

Naast een mooi ontwerp is er ook nagedacht over techniek. Eigenlijk is techniek leidend, want een goede performance heeft op zoveel zaken effect. Denk aan een fijne gebruikerservaring én Google rankings. We maken gebruik van WordPress in combinatie met Astra theme en de native Gutenberg editor, een fijn lichtgewicht fundament. Dit is aangevuld met custom coded templates voor een zo clean mogelijke code en maximale functionaliteit. Blog pagina’s op bynomads.nl scoren 90+ in Google Page Speed. Ook voor gebruikers is de website razendsnel dankzij het gebruik van Object Caching.

Scroll naar boven