Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op
Voor co-creatie en katalyseren

Ruimtehouders

De specs
Huisstijl | Website | Drukwerk ontwerp
2019
www.ruimtehouders.nl
Over dit project
Ruimtehouders

Co-creatie

Vol energie ondersteunt Ruimtehouders organisaties met innoveren door co-creatie. Van het versterken van teams door verschil te omarmen en individuen te verbinden, tot het samen creëren met je doelgroep en klanten.

Samen zijn we opzoek gegaan naar een manier om hun verhaal, methodes en passie te vormen in een huisstijl, website en middelen.

De specs

Huisstijl  |  Website  |  Drukwerk  |  Illustratie
2019
www.ruimtehouders.nl

Betekenisvol

Logo en huisstijl

Een opleiding volgen bij Ruimtehouders is niet zomaar als iedere andere cursus. Er wordt gespeeld met ruimte en methodes die je nog niet eerder hebt meegemaakt. Ruimtes die nieuwe energie geven en methodes die je uit je standaard denkpatronen halen.

Dit gevoel hebben we teruggebracht in de huisstijl. Een samenspel van symboliek, speelsheid en het begrijpen van het leerproces bracht ons bij een tijdloos logo vol betekenis. Methodieken, het houden van ruimte en de kleur van passie in één geheel.

Hilde en Mieke

Ruimtehouders

Drukwerk en lesmaterialen

Grafisch ontwerp

Voor de Ruimtehouders cursus ontwierpen we een complete set van 5 boekjes die elk een thema ademen. Als twist loopt de geïllustreerde lijn op de omslag door in elk boekje. Dat vormt een prachtig geheel.

De complete set hebben we tezamen met een notitieboek gebundeld in een box, zodat cursisten de materie ook ná de leergang nog eens terug kunnen lezen. Jazeker… een box, want wie verwacht er nou innovatie inside-the-box?

Digitaal inspireren

Website ontwerp

Een cursus over co-creatie is niet alledaags en dat maakt het lastiger om het juiste publiek te vinden. Voor de website betekent dit dat sfeer en inspiratie de boventoon moeten voeren. Visueel geven we moeilijke thema’s kracht bij.

Dankzij slimme call-to-actions en een give-away komt Ruimtehouders dichter bij haar potentiële cursisten.

Premium zoals het zou moeten

Ook zo'n mooi merk?

Mogen wij jou ook ondersteunen met het bouwen van je merk? Laten we er samen iets moois van maken!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Weet je al precies wat je zoekt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Scroll naar top
Neem contact op

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur