Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op
Op zoek naar balans
Arts in Balance·
Coaching voor artiesten
We vinden het heerlijk om af en toe te ontspannen en te genieten van het talent van podiumkunstenaars. Of het nou gaat om een muzikaal stuk of een toneelvoorstelling. Maar wist je dat de druk bij deze groep ontzettend hoog is om keer op keer te presteren? Een disbalans in privé/werk-verhouding list al snel op de loer.

Arts in Balance biedt in Noord-Nederland professionele coaching en ontwikkelingstrajecten aan voor podiumkunstenaars. Vanaf ‘scratch’ zijn we samen aan de slag gegaan om een krachtig merk neer te zetten dat écht past bij deze doelgroep.
De specs
Arts in Balance
Huisstijl|Logo|Website|Print
2018
Gevoel voor het vak

Huisstijl ontwikkeling

Het vinden van de juiste balans in je leven is een belangrijk onderdeel waar coaching mee kan helpen. Dit vormde inspiratie voor een huisstijl met betekenis en waar balans centraal staat.

We ontwikkelden een logo dat zowel professioneel als speels is. Herken je het acrobatische touw van koorddansers en de opwaartse energie?

Voor het visitekaartje hebben we gebruik gemaakt van de ‘kracht van papier’. Een ogenschijnlijk eenvoudig ontwerp, wat dankzij een papiersoort met textuur perfect tot zijn recht komt. Zo geven we het geheel een creatieve twist, wat natuurlijk goed past bij de doelgroep.

Heel prettig samengewerkt, waarbij mijn initiële ideeën leidend waren. Met aanpassingen en toevoegingen is het tot een nóg mooier geheel geworden.

rots in branding portfolio arts in balance recensie

Kamini Ho pian

Arts in Balance

Ruimte voor beeld en verhaal

Website ontwerp

Een probleem bespreekbaar maken bij een psychiater voelt mogelijk als een grote stap. Om die stap te verlichten hebben we gezorgd voor een website die vertrouwen en rust uitstraalt, en waar je persoonlijkheid en toegankelijkheid voelt om de drempel te verlagen.

Er is veel ruimte voor krachtige foto’s en verhalen waarin podiumkunstenaars zichzelf kunnen herkennen. Maar juist ook verhalen van de coach maken het geheel persoonlijk.

Premium zoals het zou moeten

Ook zo'n mooi merk?

Mogen wij jou ook ondersteunen met het bouwen van je merk? Laten we er samen iets moois van maken!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Direct een offerte

Weet je al precies wat je zoekt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar top