Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op
Het kan altijd anders
Roots Supervisie·
Coaching en supervisie
Je roots, ook wel je wortels en oorsprong, zijn een belangrijk onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling en leerproces. Peter Davidsz verzorgt begeleidingstrajecten voor teams en individuen. Dit doet hij door middel van supervisie, personal coaching, loopbaanadvies, begeleide intervisie, team coaching en trainingen.

Samen ontwikkelden we een compleet nieuwe huisstijl (rebrand) en een bijpassende website.
De specs
Roots Supervisie
Huisstijl|Logo|Website|Print
2019

Fotografie en Video door Luuk Davidsz

Website ontwikkeling

Een persoonlijk en vertrouwd gevoel online.

Bij het zoeken van een geschikte coach is de website essentieel. Voor Peter van Roots Supervisie, is een persoonlijke uitstraling belangrijk. Je gaat immers écht intensief met een team of individu aan de slag. Met als doel: persoonlijke groei, samenwerken, teamgevoel en de spanning tussen deze aspecten.

Hoe pak je nou direct de aandacht met de website? Samen met Rolling Shutter filmden we een storytelling video header, waarin op sfeervolle wijze het werk van Peter is weergegeven.

Als resultaat, een persoonlijke website met ruimte voor prachtige beelden, goede content en duidelijke call-to-actions.

Recensie

Lees wat Roots Supervisie
over ons te vertellen heeft.

roots personal coaching over mij peter davidsz
Peter Davidsz
Eigenaar
Uiterst tevreden en heel blij zijn we met onze nieuwe website! Met veel plezier en vertrouwen hebben we onze nieuwe website door het team van ‘Superfijn Online’ laten bouwen en ontwerpen. Kennis van de technische achtergrond bij de bouw en een opvallend vermogen om artistieke invalshoeken in beeld te brengen, hebben volgens ons tot een zeer mooi resultaat geleid! Daarbij word je in staat gesteld om beargumenteerde keuzes te maken; op voorhand wordt niets uitgesloten. Er is gevoeligheid voor wat de klant wenst en soms zelf nog niet eens weet. De communicatie en samenwerking is top! Heel veel dank!
Logo en Huisstijl ontwikkeling

Ontwikkeling van een logo en huisstijl met betekenis.

Roots helpt teams om beter te functioneren. Daarin is de individu een essentieel onderdeel, want hoe kun je bijdragen aan het team, maar ook jezelf persoonlijk blijven ontwikkelen?

Het logo van Roots representeert deze beide groepen. Hierbij staat de cirkel staat voor een groep, en de okergele stip voor het individu. De individu maakt onderdeel uit van de groep, maar heeft ook zijn of haar persoonlijke doelen.

Premium zoals het zou moeten

Ook zo'n mooi merk?

Mogen wij jou ook ondersteunen met het bouwen van je merk? Laten we er samen iets moois van maken!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Direct een offerte

Weet je al precies wat je zoekt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar top