Home / Portfolio / Lona

A Modern Indian Tale

Lona betekent 'Schoonheid' in Hindi. Op de webshop van Lona vind je een unieke collectie sieraden, tassen en accessoires.

Opdrachtgever

Lona

Werkzaamheden

Huisstijl, Logo, Webshop,

In samenwerking met

Rots in Branding

Website ontwikkeling

Een professionele webshop in stijl.

Lona hielpen we met het ontwerpen van een minimalistische en stijlvolle webshop. Naast ontwerp is ook op functioneel niveau goed nagedacht. De webshop is ontwikkeld in WordPress & WooCommerce en dat maakt alle opties mogelijk waaraan een moderne webshop moet voldoen. Bijzonderheden zijn onder andere een sidebar met shopping cart, minimalistische check-out met Mollie integratie (iDeal en Paypal optie) en een custom login pagina.

Snel, stabiel en betrouwbaar

WooCommerce kan wel eens traag worden, maar daar hebben wij iets op gevonden. We gebruiken o.a. een premium thema en de native Gutenberg editor om zo min mogelijk overhead te creëren, ook wel bloat genoemd. Daarnaast maken we gebruik van een premium caching setup, Object caching en andere snelheidsoptimalisaties voor ijzersterke caching en snelheid. De webshop wordt gehost op een server-stack van CloudWays en Digital Ocean. Dit zorgt ervoor dat de webshop snel en soepel draait, ook bij veel bezoekers.

Scroll naar boven