Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op
Glas en raamwerk tot meesterwerk verheven.
Glasmeesters·
Glaszetter
Dagelijks helpt Glasmeesters met het verduurzamen van woningen en het herstellen van glas en raamwerk. Dit doen ze met ruim 15 jaar ervaring. De mannen hebben oog voor detail, zorgen voor een hoog afwerkingsniveau en een fijne service. Zo wordt glaszetten bijna tot meesterwerk verheven. Ze heten natuurlijk niet voor niets Glasmeesters.
De specs
Glasmeesters
Huisstijl|Logo|Website|Print|Google Ads
2020

Fotografie door Jan Duker Fotografie

Website ontwikkeling

Een website met focus op conversie en vindbaarheid.

We ontwikkelden een website waarin het vakmanschap van Glasmeesters naar voren komt. Bij het ontwerpen hebben we ‘best practices’ gebruikt om de conversie optimaal te stimuleren. Ook vindbaarheid is een belangrijk onderdeel. Op basis van zoekanalyse in de regio Noord-Nederland, hebben we content gecreëerd dat perfect aansluit bij de wensen van de bezoekers.

Recensie

Lees wat Glasmeesters
over ons te vertellen heeft.

superfijn online recensie glasmeesters peter balkema
Peter Balkema
Eigenaar, Glasmeesters
Met Roderick van Superfijn Online is het... superfijn om samen te werken! Zeer professioneel en na mij eerst goed geïnterviewd te hebben, weet hij precies de juiste snaar te raken. Dit heeft geresulteerd in een zeer mooie en toegankelijke website voor mijn glaszet bedrijf Glasmeesters. Mijn omzet is verdubbeld sinds ik met Superfijn Online in zee ben gegaan. Dus zoek je iemand? Twijfel niet en ga voor Superfijn Online.
Logo en Huisstijl ontwikkeling

De klasse van deze glaszetter druipt er vanaf.

Eén van de specialiteiten van Glasmeesters is het werken met glas in lood. Dit hebben we als inspiratie gebruikt voor een karakteristiek en stijlvol logo. Het logo ademt vakmanschap en kwaliteit, en dat is dan ook precies waar Glasmeesters voor staat.

In het font vind je elementen van de Bauhaus stroming, en een kleurstelling dat bestaat uit de oud-Hollandse kleuren diepblauw en okergeel. Deze stijl vind je bijvoorbeeld ook terug in het Rijksmuseum, waar de ‘grote meesters’ hangen.

Glasmeesters logo
Glasmeesters beeldmerk
Glasmeesters logo alternatief
Glasmeesters logo wit
Bedrijfsfotografie

Een fotoshoot met oog voor mens en vakmanschap.

Het vakmanschap van Glasmeesters leent zich perfect voor prachtige beelden. Om de vernieuwde website écht tot leven te laten komen, hebben we samen met fotograaf Jan Duker een fotoshoot georganiseerd. Gedurende een dagdeel heeft Jan het team en vakwerk op een prachtige manier in beeld gebracht.

De foto’s worden naast de website, ook gebruikt voor social media en banners langs de weg.

Premium zoals het zou moeten

Ook zo'n mooi merk?

Mogen wij jou ook ondersteunen met het bouwen van je merk? Laten we er samen iets moois van maken!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Direct een offerte

Weet je al precies wat je zoekt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar top