Home / Academie / Oops foutje gemaakt? Zo los je het op


Play Video

Heb je een foutje gemaakt? Vond je bijvoorbeeld de oude tekst toch beter? Of heb je per ongeluk een segment op de pagina verwijdert?

Geen paniek! Dit is vaak snel opgelost. Hieronder laten we je zien hoe je dit snel en eenvoudig kunt doen.

Een actie ongedaan maken

1. In de editor kun je eenvoudig een actie of wijziging ongedaan maken. Klik onderaan de zijbalk op het icoon ‘Geschiedenis‘.

superfijn online academie elementor editor history

2. In het scherm zie je de laatste acties of stappen die je hebt gedaan binnen je huidige bewerking/sessie. Klik op een eerdere stap om je wijziging ongedaan te maken.

3. Is dit de juiste versie? Vanaf hier kun je weer verder met bewerken. Ben je klaar? Klik dan op de groene knop onderaan de zijbalk ‘Bijwerken‘.

Een oudere versie van de pagina herstellen

1. Wil je een oudere versie van de pagina ofwel ‘revisie‘ van de pagina terughalen? Klik onderaan de zijbalk op het icoon ‘Geschiedenis‘.

superfijn online academie elementor editor revisie

2. Klik in de zijbalk bovenaan op de tab ‘Revisies‘. Hier vind je nu een lijst met alle oude versies van de pagina’s. Dit kan tot wel een paar weken terug.

3. Klik op de revisie die je wilt herstellen. Niet zeker welke versie je nodig bent? Je kunt gerust op een revisie klikken, zodat er een voorbeeld wordt geladen.

Heb je de juiste revisie te pakken? Klik dan op de knop ‘Toepassen‘ rechtsboven in de zijbalk. Deze revisie wordt vervolgens hersteld.

4. Is de juiste versie teruggezet, en ben je klaar? Klik dan op de groene knop onderaan de zijbalk ‘Bijwerken‘ om je wijzigingen op te slaan.

Heb je toch nog vragen over het herstellen van oude versies? Stuur gerust een e-mail met je vraag naar support@superfijnonline.nl.

Scroll naar boven