Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op
Opgeruimd Buiten
Opgeruimd Buiten·
Hovenier
Even heerlijk tot rust komen in de tuin op een mooie zomeravond… tja soms zit dat er niet helemaal in als je geen groene vingers hebt.

Opgeruimd Buiten weet als hovenier alles van groen. Met oog voor detail en liefde maakt hij iedere ‘puintuin’ weer prachtig.

Samen ontwierpen we een huisstijl en website die onderscheidend zijn in een landschap vol groene bomen. Dat noemen wij een hovenier 2.0.
De specs
Opgeruimd Buiten
Huisstijl|Logo|Website|Print
2018
Dit keer geen boom

Huisstijl ontwikkeling

Wanneer je op zoek bent naar een hovenier, zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom gingen we niet voor het cliché beeld van bomen-logo’s, maar een herkenbaar logo dat anders is. Anders, zonder de associatie te verliezen met het buitenleven en hovenierschap.

Opgeruimd Buiten zorgt voor een frisse wind door de tuin, en dat gaf ons de inspiratie voor dit speelse logo. Tezamen met de frisse kleuren, een welkome afwisseling in het landschap van hoveniers.

Bij het visitekaartje kozen we voor een ongestreken papiersoort, wat goed past bij het natuurlijke gevoel.

In februari ben ik gestart met mijn eigen hoveniersbedrijf Opgeruimd Buiten. Om me te onderscheiden heb ik hulp gezocht bij het ontwikkelen van een website en een logo.

Ik ben bij Superfijn Online uitgekomen en ik ben super tevreden. Het team kwam met een geweldig logo-ontwerp en ook voor de website krijgen we heel veel complimenten. Ze reageren snel op vragen, leveren volgens de afgesproken deadline, zijn creatief en denken graag mee.

superfijn online portfolio opgeruimd buiten recensie

Henk de Vries

Hovenier

Dat gevoel van buiten

Website ontwerp

Opgeruimd Buiten is een hovenier van vele markten thuis. Om het aanbod van diensten toch overzichtelijk te maken hebben we onderscheid gemaakt tussen ‘hovenier’ en ‘meer’.

Online zorgden we voor een gebruiksvriendelijke website die ademt en toegankelijkheid uitstraalt. Dankzij een ruimtelijke opzet, komen beeld en verhaal beter tot hun recht. Ook het toevoegen van een balk met contactgegevens maken het geheel persoonlijk en toegankelijk voor de locale doelgroep.

Premium zoals het zou moeten

Ook zo'n mooi merk?

Mogen wij jou ook ondersteunen met het bouwen van je merk? Laten we er samen iets moois van maken!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Direct een offerte

Weet je al precies wat je zoekt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar top