Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op
Duikschool in Spanje

La Calma Diving

De specs
Huisstijl | Website | Drukwerk ontwerp
2018
www.lacalmadiving.com
Over dit project
La Calma Diving

Ontdek de oceaan

Even ontsnappen en genieten van een compleet andere en beeldschone wereld… dat is wat duiken met je doet. La Calma Diving is een duikschool in Spanje die deze passie met iedereen wil delen.

Met de oprichting van een nieuwe duikschool in Spanje vroegen ze ons om mee te denken met het branden van hun merk ‘La Calma’. Samen doken we in het project, van huisstijl ontwikkeling tot webdesign en drukwerk.

De specs

Website | Huisstijl | Grafisch ontwerp
2019
www.lacalmadiving.com

Laat je meevoeren met de stroming

Huisstijl ontwikkeling

Duiken heeft iets bijzonders. Het zweven in de stroming, unieke onderwaterleven en onherbergzame landschap maken het bijna buitenaards.

Dit gevoel van zweven en bewegen hebben we teruggebracht in het logo ontwerp. De deining van het water en speelsheid geven het plezier van duiken goed weer. De combinatie van de kleuren petrol blue en oranje vormen een catchy en herkenbaar geheel.

Online indruk maken

Website ontwerp

Dat gevoel van duiken hebben we met een belevenisvolle website over weten te brengen. Ruimte voor verhaal en beeld. Voor de verschillende duikcursussen hebben we complete landingspagina’s ontworpen. Deze nemen je stap voor stap mee door de cursus, wat je kunt verwachten en wat je leert.

Een soepel aanmeldingsproces

Meer boekingen

La Calma Diving wil het duiken laagdrempeliger maken. In het huidige landschap van duik-websites is veel winst te behalen op het gebied van gebruiksvriendelijkheid en conversie optimalisatie.

Het boekingssysteem hebben we zo gebruiksvriendelijk en soepel mogelijk gemaakt en voorzien van een multi-step aanmeldingsproces. Door het verwijderen van afleidingen, maken we het voor bezoekers super eenvoudig om een duik te boeken. Deze conversie optimalisatie levert het team van La Calma Diving meer aanmeldingen op.

Premium zoals het zou moeten

Ook zo'n mooi merk?

Mogen wij jou ook ondersteunen met het bouwen van je merk? Laten we er samen iets moois van maken!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Weet je al precies wat je zoekt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Scroll naar top
Neem contact op

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur