Home / Portfolio / Hopmans Groep

Samen sterk in vastgoed

Als succesvol vastgoedspecialist in Brabant verbindt Hopmans Groep jaarlijks duizenden huurders en verhuurders. Samen ontwikkelden we een merk dat stevig staat en alle businessunits van Hopmans samenbrengt.

Opdrachtgever

Hopmans Groep

Werkzaamheden

Huisstijl, Website, Drukwerk, Google Ads,

In samenwerking met

Rots in Branding

Website ontwikkeling

Deze high-performance website staat als een huis

De website van Hopmans Groep brengt alle merken en diensten samen, met als voornaamste doelgroep beleggers en projectontwikkelaars. Een eigentijds en strak ontwerp zorgen dat de website naadloos aansluit op de nieuwe huisstijl en merkwaarden.

Op een slimme manier proberen we om bezoekers wegwijs te maken. Via de gebruiksvriendelijke menustructuur kan iedere bezoeker snel zijn of haar weg vinden op desktop én mobiel. Tot slot hebben we met de juiste technieken deze WordPress website razendsnel gemaakt in combinatie met Google Cloud webhosting.

De samenwerking verloopt zeer positief! Ze hebben zich in zeer korte tijd verdiept in onze materie en workflow. Op basis daarvan is er een uiterst waardevol eindproduct afgeleverd met veel creatieve ideeën die door onze klanten ook als positief worden ontvangen.

Ralph Hopmans

Algemeen directeur bij Hopmans Groep

Scroll naar boven