Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op
Duiken in het diepe om innovatie te versnellen.
3Dingen·
Innovatie Coaching
Een duik in het diepe. Zo voelt het als je wilt innoveren. Het is dan best fijn als iemand met je mee springt om focus en houvast te geven. Mieke van 3Dingen richt zich op 3 principes: Verkennen, verbinden & vertrouwen. 3Dingen daagt uit om samen het avontuur aan te gaan en te ontdekken waar de werkelijke winst te behalen valt. Dit doet Mieke met programma’s op maat, afgestemd op dat wat nodig is voor een team.

Samen ontwikkelden we een onderscheidende huisstijl voor 3Dingen met bijpassende website.
De specs
3Dingen
Huisstijl|Logo|Website|Grafisch Vormgeving
2019
Logo en Huisstijl ontwikkeling

De kracht van innovatie laten spreken met een speelse en eigenzinnige huisstijl.

Innoveren gaat over nieuwe paden bewandelen en spelen met het bekende én onbekende. Dit is voor veel organisaties best lastig.
‘Gewoonte’ en tunnelvisie weerhouden soms om de ware ruwe innovatie-diamanten in een organisatie te zien.

3Dingen helpt om deze facetten te ontdekken en geeft als het ware een 3D view van een bedrijf. Dit vormde de basis voor een eigenzinnig en karakteristiek logo. Een samenspel van elementen, die samenkomen dankzij een grid. Dit grid komt ook terug in de overige huisstijl elementen voor een sterk herkenbaar merk.

Innoveren vraagt om flexibiliteit, daarom is het logo van 3Dingen op verschillende wijzen toepasbaar. Qua kleur is er gekozen voor ‘creatief en speels oranje’ en ‘jong en zakelijk blauw’.

Drie Dingen Logo Blok Oranje
Drie Dingen Logo Blok Wit
Drie Dingen Logo Transparant
Website ontwikkeling

Online ervaren hoe samen duiken in het diepe je helpt met innoveren.

Voor de website hebben we gekozen voor een ‘One Pager’, maar je komt er zeker niets tekort. Als thematiek speelt ‘Springen in het diepe’ een belangrijke rol. Hoe dieper (lees omlaag scrollen) je gaat, des te meer je over 3Dingen en innoveren te weten komt.

Via het menu scroll je snel naar de volgende sectie. Zo kom je bijvoorbeeld langs de mooie cases, welke in een slideshow worden gepresenteerd. De ‘call-to-action’ voor het aanvragen van een gesprek komt meerdere malen terug om geïnteresseerde bezoekers te blijven triggeren. Uiteraard is deze one-pager geoptimaliseerd voor alle devices, dus ook op mobiel is de ervaring perfect.

Spel ontwikkeling

Op speelse wijze de innovatiekracht in je organisatie ontdekken.

Innovatie is een teamsport, je moet het samen doen. Met het zelf ontwikkelde spel ‘Bewegen in Patronen‘, leer je je eigen patronen kennen. Wat is de primaire reactie of rol die je aanneemt in een situatie? En hoe zit dit bij andere teamleden? Door patronen te herkennen en bewust te zijn van gedrag, leren teams om beter samen te werken.

Voor Mieke hebben we meegedacht in vorm van het spel en dit vormgegeven tot een interactief speldoek van 2m bij 2m.

Screenshot 2020 05 13 at 18.56.38
Premium zoals het zou moeten

Ook zo'n mooi merk?

Mogen wij jou ook ondersteunen met het bouwen van je merk? Laten we er samen iets moois van maken!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Direct een offerte

Weet je al precies wat je zoekt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ontvang binnen 24 uur een reactie

Scroll naar top