Profiteer ook van 50% subsidie. Neem direct contact op
Neem contact op

Kun jij subsidie krijgen voor jouw bedrijf?

Ontdek het in 3 eenvoudige stappen.

  • Start
  • 1
  • 2
  • 3

Goed nieuws!

Het lijkt erop dat je aanspraak kunt maken op deze subsidie! Daarmee ontvang je maar liefst 50% subsidie (met een maximum van €2.500,-)

Maar let op, het beschikbare budget van het EBG is beperkt! Dus neem direct vrijblijvend contact op met ons om je wensen te bespreken.

Helaas...maar wacht!

Het lijkt erop dat je helaas geen aanspraak kunt maken op deze subsidie, omdat je in een gemeente geregistreerd staat die niet binnen het kader valt.

Maar wees niet getreurd... wij hebben een speciale aanbieding voor jou beschikbaar. Daarmee kun je alsnog met voordeel aan de slag om jouw business een boost te geven. Laat je gegevens achter, en wij nemen snel contact met je op

helaas...maar wacht!

Het lijkt erop dat je helaas geen aanspraak kunt maken op deze subsidie. Deze subsidie is enkel beschikbaar voor bedrijven die binnen het MKB vallen.

Maar wees niet getreurd... wij hebben een speciale aanbieding voor jou beschikbaar. Daarmee kun je alsnog met voordeel aan de slag om jouw business een boost te geven. Laat je gegevens achter, en wij nemen snel contact met je op.
Ontvang meer informatie
Scroll naar top