Profiteer ook van 50% subsidie. Neem direct contact op
Neem contact op

Ontvang 50% subsidie voor je nieuwe website

Profiteer van deze tijdelijke ebg subsidie tot 31 december 2020

Wil jij een extra boost geven aan je bedrijf en 2020 extra goed beginnen? Profiteer dan van 50% subsidie voor een nieuwe website en marketing upgrade. Deze tijdelijke subsidie wordt mogelijk gemaakt door het EBG. Doe direct de check en ontdek of jij kunt profiteren van deze financiële meevaller.

Kun jij subsidie krijgen voor jouw bedrijf?

Ontdek het in 3 eenvoudige stappen.

superfijn social 04
superfijn social 04
superfijn social 04

Kun jij subsidie krijgen voor jouw bedrijf?

Ontdek het in 3 eenvoudige stappen.

Ontvang 50% subsidie

Over deze EBG subsidie

Het EBG wil de regio in Noord-Nederland een boost geven door groei van mkb-bedrijven te stimuleren.

Tot eind 2020 kunnen ondernemers uit deze regio gebruik maken van een eenmalige subsidie voor het laten groeien van hun bedrijf. Deze subsidie kan o.a. worden gebruikt voor marketing- en bedrijfsadvies. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een marketingplan en de bijbehorende actiepunten, zoals het vernieuwen van je website.

Het EBG subsidieert 50% van de kosten met een maximaal bedrag van €2.500. Ga je bijvoorbeeld aan de slag met het vernieuwen van de website t.w.v. €5.000? Dan krijg je maar liefst €2.500 vergoed van het EBG. Wel is het belangrijk dat dit vanuit een goed en solide plan gebeurt. Daar helpen wij je uiteraard mee.

Geen risico's. Ontvang direct subsidie.

Wist je dat je het bedrag van de subsidie direct ontvangt nadat je aanvraag is goedgekeurd door het EBG? Je hoeft dus niet vooraf zelf een bedrag te investeren. Het is ook fijn om te weten dat de offerte geheel vrijblijvend is. Ontvang je geen subsidie of is het EBG-budget op? Dan staat het je vrij om alsnog niet te investeren in je website en marketing.

De voorwaarden op een rijtje

superfijn social 04
superfijn social 04
superfijn social 04
Wees er snel bij, want het EBG budget raakt snel op.
Hier kan Superfijn Online je mee helpen

Waarvoor kan ik subsidie ontvangen?

Je kunt de EBG-subsidie gebruiken voor marketing activiteiten binnen je bedrijf. Denk bijvoorbeeld aan het bepalen van een goede marketingstrategie, een nieuwe website, online advertenties opzetten en veel meer.

Het is voor het EBG van belang dat je de activiteiten vanuit een marketingplan uitvoert. Als ervaren marketingbureau maken we graag samen met jou een goed plan.

Heb je specifieke wensen waar je de subsidie voor wilt gebruiken? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dit kun je ermee doen...

Veel gestelde vragen

Vind het antwoord op je vraag

Duidelijk, Helder, Eerlijk

Waarom Superfijn Online

Wij geloven dat online doelen behalen met je bedrijf voor iedereen toegankelijk moet zijn. Maar ook dat werken met een bureau eerlijker en beter kan.

Daarom hebben we gekozen voor één duidelijke missie: Wij regelen veel van jouw online zaken voor een eerlijke prijs, zodat jij je bezig kunt houden met het groeien van je business en beoefenen van je vak.

Een superfijn gevoel is waar wij voor gaan. Wat ons betreft is dan ook de samenwerking het belangrijkste. Van elkaar leren en elkaar verder helpen maken dit vak nou juist zo mooi!

Wij geloven dat het beter en eerlijker kan

Premium zoals het zou moeten

We gaan ervoor!

Profiteer nu van deze mooie kans om voordelig te investeren in je bedrijf. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Ontvang een offerte

Ook meer halen uit online? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 uur

Scroll naar top
Neem contact op

Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur