Ook beter gevonden worden? Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op

Vindbaarheid in Google

Beter vindbaar door ijzersterke content en techniek.
Word beter gevonden met onze Super SEO aanpak. Een compleet pakket voor meer leads & sales.
superfijn online website laten maken glasmeesters responsive - Webdesign Groningen
superfijn online website laten maken glasmeesters responsive - Webdesign Groningen

Een complete SEO strategie om hoger in Google te komen.

Wil jij meer business halen uit jouw website? Door onze zoekmachine optimalisatie ga jij hoger in Google komen.

Als online bureau weten we precies wat jij nodig hebt om te winnen van je concurrentie. Afhankelijk van jouw type business en werkveld creëren we een SEO strategie om jouw website te laten klimmen. Handige tools helpen je om voortgang te bekijken en ook op de lange termijn te blijven verbeteren.

Wil jij hoger komen in Google? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Dit levert het je op

Hoe werkt zoekmachine optimalisatie?

Voordat je aan zoekmachine optimalisatie begint, eerst even wat korte achtergrondinformatie over hoe een zoekmachine werkt.

Als gebruiker van Google geef je een zoekopdracht in (Google is de meest gebruikte zoekmachine, maar dit geldt ook voor bijvoorbeeld Bing). Daarna doorzoekt een bot het web naar websites die met jouw zoekopdracht te maken hebben. Dit gebeurt volgens een algoritme dat een nog groter geheim is dan het appeltaart recept van je overgrootmoeder. Het zoekproces gebeurt in milliseconden. Daarom moeten de pagina’s snel gevonden worden en moet het duidelijk zijn waar een pagina over gaat zodat het algoritme dit ook begrijpt.

En dat zijn dingen die je zelf kunt beïnvloeden. Onder andere. Op basis van onze ervaring in zoekmachine optimalisatie, en de informatie die andere SEO experts delen, weten we ondertussen aan welke knoppen we kunnen draaien om iets aan de positie te veranderen. En dat is de zoekmachine optimalisatie: onderdelen van je website optimaliseren zodat je positie hoger wordt (en blijft). In totaal gaat het om honderden factoren die van invloed zijn. Deze optimalisatiepunten zijn in drie onderdelen in te delen:

Content

Is het voor Google duidelijk waar je pagina’s over gaan? Dat hangt af van de inhoud. Is deze uitgebreid genoeg, bieden je pagina’s antwoord op de zoekopdrachten die mensen in Google doen, wordt er regelmatig nieuwe content geplaatst etc.

Techniek

Laadt de site snel, kunnen de pagina’s goed gecrawld worden, is de broncode netjes, is de site mobielvriendelijk, bevat de site geen dode links etc.

Autoriteit

Hoe lang bestaat je site al, heeft je website waarde opgebouwd doordat andere websites naar je site linken, is de kwaliteit van inkomende links goed en divers etc.

Mijn omzet is verdubbeld sinds ik met Superfijn Online in zee ben gegaan.

Zeer professioneel! Na een eerste goede geïnterviewd weet het team precies de juiste snaar te raken. Dit heeft geresulteerd in een zeer mooie en toegankelijke website voor mijn glasbedrijf Glasmeesters. Mijn omzet is verdubbeld sinds ik met Superfijn Online in zee ben gegaan!

superfijn online recensie glasmeesters peter balkema
Peter Balkema
Eigenaar, Glasmeesters
superfijn social 04
Recensies

Hoe anderen ons ervaren.

Al vele ondernemers en bedrijven hebben samen met ons hun online business aangepakt. En met succes!

Naast het eindresultaat worden vaak het persoonlijke contact en meedenken erg gewaardeerd. Dat is dan ook precies waarin wij een verschil willen maken, want zó brengen we jouw bedrijf samen verder.

Klanten geven ons een
4,8
4.8/5
Duidelijk, Helder, Eerlijk

Wij gaan voor een Superfijn gevoel.

Beter vindbaar zijn en worden is iets wat iedereen wil. Daarom is het belangrijk om te weten dat SEO iets is wat je moet bijhouden. Wij helpen je graag met een goede start, maar kunnen je ook op langere termijn ondersteunen. Met onze heldere pakketten weet je precies waar je aan toe bent, en dat voor een eerlijke en heldere prijs.

Als online bureau weten we precies wat jij nodig hebt om online te scoren. Onze specialisten doen grondig onderzoek naar je huidige situatie en kijken samen met jou naar je doelen.

Optimaliseren begint bij meten, want dan weet je pas of je het beter doet. Daarom besteden we veel zorg aan het goed instellen van de juiste tools, zoals Google Search Console en Google Analytics.

Beter vindbaar zijn is niet een doel op zich, maar een weg om je uiteindelijke doel te behalen: Een product verkopen of aanvraag. Wij helpen je daarom ook met het optimaliseren van je website voor optimale conversie.

superfijn online over ons bg
Ontvang een vrijblijvende offerte

Wil jij ook graag een website op maat die klaar is voor de toekomst? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Premium zoals het zou moeten

We gaan ervoor.

Ben je al overtuigd van alles wat wij jouw business een super boost kunnen geven? Laten we er samen iets moois van maken!

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Direct een vrijblijvende offerte

Ook klaar voor een superfijne website? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Ontvang binnen 24 uur een reactie

Vindbaarheid verhogen begint hier

Welk pakket past het beste bij jou?

Onze pakketten houden het simpel en helder, zonder dat we inleveren op kwaliteit. Kies voor een SEO check, of een premium Super SEO boost. Wat past het beste bij jou?

superfijn online icon gewoon goed pakket
Gewoon goed
Medium
Vanaf
€299
excl. BTW

Zoekwoorden en SEO rapport om zelf mee aan de slag te gaan.

Veel gekozen
superfijn online icon superfijn pakket
Superfijn
Premium
Vanaf
€899
excl. BTW

Specialisten optimaliseren je website voor jou. Da’s echt Superfijn.

superfijn online icon custom pakket
Op maat
Custom
Prijs op maat

Wil je maandelijkse ondersteuning met SEO? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Zien is geloven

Mooie projecten

Als online bureau mochten we al vele mooie bedrijven helpen met SEO optimalisatie en vindbaarheid verhogen. Bekijk hier één van de mooie projecten.

Mooie projecten
The Lateral Space

Met executive trainingen en coaching helpt The Lateral Space teams om beter samen te werken. Zo kunnen grote organisaties snel bijven schakelen. Wij hielpen ze met huisstijl en website ontwikkeling.

Mooie projecten
The Lateral Space

Met executive trainingen en coaching helpt The Lateral Space teams om beter samen te werken. Zo kunnen grote organisaties snel bijven schakelen. Wij hielpen ze met huisstijl en website ontwikkeling.

Scroll naar top