Haal ook het beste uit Google Ads. Neem vrijblijvend contact op
Neem contact op

Google Ads

Google Ads campagnes mét resultaat.
Professionele Google Ads ondersteuning voor meer rendement en groei.
superfijn online portfolio glasmeesters website laten maken homepage
superfijn online icon likes
superfijn online icon leads
superfijn online icon visitors

Google Ads ondersteuning en beheer voor rendabele campagnes

Wil je in korte tijd meer leads of sales binnenhalen én beter gevonden worden? Met adverteren via Google Ads behaal je snel resultaat.

Wij helpen je met het opzetten van succesvolle Google advertenties met optimale conversies. Dankzij onze bewezen strategie maken we verstandige keuzes en zorgen we ervoor dat jouw advertentiebudget het optimale rendement behaalt. Bij ons ben je in goede handen!

Wil je goed starten met Google Ads of levert je huidige campagne niet voldoende op? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Dit levert het je op
We gaan voor de top

Haal het maximale uit Google Ads

Zelf aan de slag gaan met online advertising wordt steeds toegankelijker. Toch is bij een verkeerde strategie de kans echter groot dat het snel voelt als een bodemloze put.

Wij helpen je met een gedegen strategie waarmee jouw budget zo slim mogelijk wordt besteedt. Goed aan de slag met Google Adwords? Dan profiteer je van verschillende voordelen:

Mijn omzet is verdubbeld sinds ik met Superfijn Online in zee ben gegaan.

Superfijn Online is zeer professioneel! Na een goed gesprek weet het team precies de juiste snaar te raken. Dit heeft geresulteerd in een zeer mooie en toegankelijke website voor mijn glasbedrijf Glasmeesters. Daarnaast helpt het team mij met Google Ads campagnes in mijn werkgebied. Mijn omzet is meer dan verdubbeld sinds ik met Superfijn Online in zee ben gegaan!

superfijn online recensie glasmeesters peter balkema
Peter Balkema
Eigenaar, Glasmeesters
Recensies

Hoe anderen ons ervaren.

Al vele ondernemers en bedrijven hebben samen met ons hun online business aangepakt. En met succes!

Naast het eindresultaat worden vaak het persoonlijke contact en meedenken erg gewaardeerd. Dat is dan ook precies waarin wij een verschil willen maken, want zó brengen we jouw bedrijf samen verder.

Klanten geven ons een
4,8
4.8/5
Duidelijk, Helder, Eerlijk

Wij gaan voor een Superfijn resultaat.

Wij geloven dat online ondernemen beter en eerlijker kan. Onze Adwords specialist helpt je met adverteren in Google en het beheren van je campagnes, zodat je het optimale haalt uit je budget.

Met onze heldere pakketten weet je precies waar je aan toe bent, en dat voor een eerlijke en heldere prijs.

Wil jij ook graag een website op maat die klaar is voor de toekomst? Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Als online marketing bureau weten we precies wat jij nodig hebt om online te scoren. Onze specialisten doen grondig onderzoek naar je huidige situatie en kijken samen met jou naar je doelen.
Optimaliseren begint bij meten, want dan weet je pas of je het beter doet. Daarom besteden we veel zorg aan het goed instellen van de juiste tools, zoals Google Search Console en Google Analytics.
 
Adverteren in Google is niet een doel op zich, maar een weg om je uiteindelijke doel te behalen: Door goede advertenties je product of dienst verkopen. Wij helpen je daarom ook met het optimaliseren van je website voor optimale conversie.
superfijn online over ons bg
Premium zoals het zou moeten

We gaan ervoor.

Wil je starten met adverteren in Google? Of wil je graag hulp met het verbeteren van je lopende Ads campagne? Neem vrijblijvend contact op.

Direct een vrijblijvende offerte

Ook klaar voor een succesvolle Google Ads campagnes? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Veelgestelde vragen.

Er is een breed scala aan taken waar een Google Ads specialist zich op focust. Naast het inrichten van een Google Adwords account of het optimaliseren van een bestaande account, neemt de specialist nog veel meer werk uit handen:

  • Optimaliseren van de biedingen en biedstrategieën;
  • Conversie optimalisatie ; 
  • Zoekwoorden Analyse;
  • Monitoren en verbeteren van de gemiddelde posities;
  • Monitoren van de gebruikerservaring ;
  • A/B testen van online advertenties;
  • De grootste inzichten delen door middel van rapportage;
  • Advies; wat is een goede manier om te verbeteren.

Ook een Google Ads specialist nodig? 

Google is de grootste zoekmachine ter wereld. Dáár wil jij de juiste klanten aanspreken, een toename in zichtbaarheid én stijging in conversies.  Maar een eerste postitie in Google kan hoge kosten met zich meebrengen. 

Hoe meer de concurrentie bereid is om te betalen voor een website-bezoeker hoe meer een klik kost. 

Scroll naar top